Spoločnosť Arriva posilní priame vlakové spojenie Nitry s Prahou

NETKY.SK • 5 Jún 2017, 09:47 • 2 min
Spoločnosť Arriva posilní priame vlakové spojenie Nitry s Prahou

NITRA - Dopravný podnik Arriva posilní priame vlakové spojenie Nitry s Prahou. Zatiaľ čo doteraz končili niektoré vlaky v Trenčíne, po novom budú jazdiť všetky až do Nitry.

slovakia

left justify in out

„Rozhodli sme sa pre posilnenie piatkového popoludňajšieho vlaku do Nitry a nedeľného popoludňajšieho spoja do Prahy. Ide o najžiadanejšie vlaky, ktorých kapacitu zdvojnásobíme pomocou spájania súprav,“ povedal László Ivan, generálny riaditeľ spoločnosti Arriva na Slovensku. Všetky vlaky na linke Nitra - Trenčín - Uherské Hradiště - Praha po novom zastavia aj v stanici Nemšová. Zmeny vstúpia do platnosti 11. júna.

Dva spoje sa zároveň zrušia - ranný vlak z Prahy do Nitry pôjde po novom iba v piatok a v sobotu, doteraz jazdil aj v nedeľu. Premávať bude až do Nitry, doposiaľ končil v Trenčíne. Popoludňajší vlak z Nitry do Prahy bude po novom jazdiť len v sobotu a nedeľu, doteraz jazdil aj v piatok. Vlak na tejto trase začal premávať v decembri 2016, je to prvé vlakové spojenie Nitry s Prahou v histórii.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies