Spevák Puddle Of Mudd skončil po hádke v lietadle v putách

NETKY.SK • 5 September 2012, 13:21 • 2 min
Spevák Puddle Of Mudd skončil po hádke v lietadle v putách

Spevák Puddle Of Mudd skončil po hádke v lietadle v putách - Celebrity Speváka americkej rockovej skupiny Puddle Of Mudd Wesa Scantlina zatkli v utorok po tom, čo sa pohádal s posádkou lietadla smerujúceho z Bostonu do Los Angeles. K hádke došlo po tom, č

slovakia

left justify in out

imgSpeváka americkej rockovej skupiny Puddle Of Mudd Wesa Scantlina zatkli v utorok po tom, čo sa pohádal s posádkou lietadla smerujúceho z Bostonu do Los Angeles. K hádke došlo po tom, čo posádka odmietla dať Scantlinovi alkohol. Pilot musel preto núdzovo pristáť v Austine v Texase, kde speváka z lietadla vyviedli a následne zatkli za opitosť na verejnosti. Hrozí mu však aj obvinenie z obťažovania posádky letu.

Pre 40-ročného hudobníka je to tento rok už druhý prehrešok voči zákonom po tom, čo ho v januári v Kalifornii zatkli za držbu kokaínu, jazdu pod vplyvom drog a tiež šoférovanie bez vodičského oprávnenia. Scantlin sa však so žalobcami dohodol, že ak sa prizná k držbe kokaínu, ostatné prehrešky mu odpustia. Do konca augusta však musel absolvovať protidrogový program. V prípade, že by tak nespravil, skončil by za mrežami. 

Skupina Puddle Of Mudd má na konte šesť štúdiových albumov. Zatiaľ posledný s názvom re:(disc)overed , ktorý je plný coververzií, vyšiel vlani v auguste. Najväčšie hity kapely ako Control, Blurry či She Hates Me pochádzajú z nahrávky Come Clean (2001), z ktorej predali vyše päť miliónov kusov. V júni sa skupina, ktorá má na konte štyri Billboard Music Awards, predstavila na neďalekom rakúskom festivale Nova Rock v Nickelsdorfe. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies