Spevák kapely The Calling prišiel počas únosu takmer o život

NETKY.SK • 20 August 2013, 16:25 • 2 min
Spevák kapely The Calling prišiel počas únosu takmer o život

MICHIGAN - Líder americkej kapely The Calling Alex Band tvrdí, že počas únosu, ktorý sa odohral cez víkend, takmer prišiel o život.

slovakia

left justify in out

Spevák bol v meste Lapeer a v nedeľu nadránom sa chcel prejsť z hotela do neďalekého obchodu s potravinami. Zastavila pri ňom dodávka, pričom ľudia v nej ho vtiahli dovnútra a zbili ho obuškom. Následne mu prikázali, aby im dal svoje "hollywoodske peniaze". Keď sa im spevák vzoprel, namierili naňho zbraň a on povedal, aby ho nezabíjali, pretože bude otcom. Na to mu po niekoľkých ďalších úderoch odpovedali, že "otcov nezabíjajú" a nechali ho ležať na koľajisku. "Nikdy by som si nepomyslel, že mojím záchrancom bude moje nenarodené dieťa. Som vďačný, že som nažive a mojím osudom je priniesť hudbu naspäť fanúšikom," vysvetlil spevák v rozhovore pre magazín Us Weekly. Band zároveň odmieta špekulácie o súvislosti únosu s drogami či plánovaným návratom kapely The Calling na scénu.

Skupinu The Calling verejnosť pozná predovšetkým zásluhou hitu Wherever You Will Go, ktorý sa dostal na piate miesto amerického singlového rebríčka a magazín Billboard ho vyhlásil za pieseň desaťročia. Vydali dve štúdiovky - Camino Palmero (2001) a Two (2004) a na konte majú skladby ako Adrienne, Our Lives alebo Things Will Go My Way. Band v roku 2010 vydal sólový album We've All Been There a jeho hlas znie v hite Carlosa Santanu Why Don't You & I.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies