Spevák George Michael priznáva, že si väzenie zaslúžil

NETKY.SK • 7 Marec 2011, 08:15 • 2 min
Spevák George Michael priznáva, že si väzenie zaslúžil

Spevák George Michael priznáva, že si väzenie zaslúžil

slovakia

left justify in out

img

Bývalý spevák skupiny Wham! George Michael dnes povedal, že si vlani zaslúžil stráviť mesiac vo väzení za to, že pod vplyvom drog havaroval so svojím Range Roverom.
      Podľa neho to bol osud, že po opakovanom porušení zákona mal pocit, že za to "musí zaplatiť". V dôsledku toho ľahšie prijal svoj trest, povedal v rozhovore, z ktorého dnes rozhlasová stanica BBC odvysielala úryvky.
      Michael dostal osemtýždňový trest za to, že v júli so svojím automobilom nabúral do londýnskej fotografickej prevádzky, pričom jazdil pod silným vplyvom kombinácie marihuany a liekov na predpis. Sudca mu nariadil odpykať si štyri týždne trestu vo väzení a zvyšok na podmienku.
      Hudobník, medzi ktorého hity patria piesne ako Faith či Freedom, dostal tiež pokutu vo výške 1250 libier (1460 eur) a na päť rokov prišiel o vodičský preukaz.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies