Spevák Adam Ďurica zverejnil lyric video k singlu Nebojím sa

NETKY.SK • 28 September 2017, 12:32 • 2 min
Spevák Adam Ďurica zverejnil lyric video k singlu Nebojím sa

BRATISLAVA - Slovenský hudobník a spevák Adam Ďurica zverejnil v stredu lyric video k singlu Nebojím sa.

slovakia

left justify in out

Hudbu piesne si zložil Ďurica sám, text napísal Vlado Krausz a o aranžmá a finálne znenie skladby sa postaral kanadský producentský tím The Glowsticks.

 

„S The Glowsticks som na album Spolu pripravil tri pesničky: Nebojím sa, Chcem a Pod pianom, ktoré sa trochu odlišujú od mojej predchádzajúcej tvorby. Spolupráca s týmito skúsenými producentmi jednoznačne predstavuje tú najprogresívnejšiu časť albumu. Z tejto trojice piesní najviac vyniká Nebojím sa, v ktorej sa prelínajú prvky popu a hip-hopu. O jej finálny moderný zvuk sa postaral môj brat Lorenzo,“ povedal o vzniku skladby Adam Ďurica.

Nebojím sa je odvážna skladba, v ktorej sa Adam zamýšľa nad životom a strachmi, ktoré ľudí každý deň sprevádzajú, či už sú to fóbie, smrť, politické témy, neúprimnosť alebo závisť.

 

„Myslím, že každý z nás má strach z niečoho iného. Niekto sa bojí pavúkov, niekto má klaustrofóbiu, niekto má strach z výšok. Aj keď mám rád istoty, lebo dnes je veľmi neistá doba, uvedomil som si, že veľa istôt človeku dodáva životný komfort, v ktorom sa môže príliš upokojiť a postupne stráca kreativitu. Takže také občasné 'vzrúšo' v živote vôbec nie je na škodu, aj keď sa nám to v danú chvíľu môže javiť ako komplikácia. Ak by som si mal vybrať jednu vec, v ktorej sa cítim byť trochu neistý, tak sú to určite počty a čísla. Hlavne ak ide o peniaze. Vtedy je dosť možné, že sa prerátam v prospech toho druhého,“ zasmial sa Ďurica.

 

„To, v čom som si naopak istý a kde sa cítim naozaj doma, je pódium, živé koncerty a hudba ako taká,“ dodal spevák, ktorý sa po úspechu jarného Spolu Tour rozhodol na naliehanie fanúšikov a fanúšičiek predĺžiť turné o ďalšie koncerty. S kapelou pritom tentoraz zavítajú do miest, v ktorých ešte nikdy predtým nevystupovali.

Termíny pridaných koncertov Spolu Tour:


17. októbra - Kultúrny dom A. Hlinku, Ružomberok
7. novembra - Kino Žriedlo, Bardejov
8. novembra - Kino Mier, Spišská Nová Ves
27. februára - Dom kultúry v Čadci
28. februára - Dom kultúry, Prievidza
1. marca - Kino Mier, Považská Bystrica

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies