Spevák a raper Taomi vyráža v novembri na prvé sólové turné

NETKY.SK • 27 Október 2023, 08:00 • 2 min
Spevák a raper Taomi vyráža v novembri na prvé sólové turné

BRATISLAVA - V máji tohto roka vydal Taomi album Echinacea, ktorým odštartoval novú etapu svojej hudobnej tvorby. Tento multižánrový hudobný projekt už fanúšikom stihol niekoľkokrát v skrátenej verzii odprezentovať na letných koncertoch a festivaloch. Tentoraz na Echinacea Tour ho predstaví v komornejšej atmosfére v priestoroch koncertných hál naprieč Slovenskom a Českou republikou. TASR o tom informovala PR manažérka Kristína Polerecká

slovakia

left justify in out

Taomi sa po dlhoročnej odmlke začiatkom leta opäť vrátil na hudobnú scénu, keď predstavil nový album Echinacea. Ten sa vyníma najmä svojou hudobnou pestrosťou a autentickým postojom rapera k svetu.

Po úspechu prvého singla Ty (Tomáš) raper svojim fanúšikom predstavil ďalšie úspešné hity, akými sú Kúsok mňa a Sebavedomie. Tieto aj mnohé iné odznejú na pripravovanom turné, ktoré Taomi odštartuje už 3. novembra v Košiciach a bude pokračovať v Banskej Bystrici, Nitre, Prievidzi, Žiline, Bratislave, Poprade, Prešove, Prahe, Ostrave a v Michalovciach. Mladého rapera z východného Slovenska tak celkom čaká 11 zastávok naprieč slovenskými mestami, z toho dva koncerty odohrá aj v susednej Českej republike.

"Na konci mája, tesne po vydaní albumu, sme s chalanmi naživo nahrali niekoľko trackov u mňa doma na Šírave. Vznikol z toho aj taký mini film, ktorý v menšej miere ukazuje to, na čo sa môžu fanúšikovia na mojom turné tešiť. Koncerty nebudú typicky rapové, chcem sa hlavne ľuďom ukázať ako artist a možno v inej polohe, ako ma poznajú," vysvetľuje Taomi. Zároveň dodáva, že ide o jeho prvé sólové turné a fanúšikovia si viaceré z jeho piesní vychutnajú v akustickej podobe, ktoré odohrá spoločne s kapelou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR, Foto: New Translation
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies