Speváčka Tina má syna, pôrod vraj sprevádzali komplikácie

NETKY.SK • 21 Február 2013, 12:44 • 2 min
Speváčka Tina má syna, pôrod vraj sprevádzali komplikácie

Speváčka Tina má syna, pôrod vraj sprevádzali komplikácie - Celebrity Slovenská speváčka Tina v stredu porodila synčeka. Informoval o tom portál Topky.

slovakia

left justify in out

imgSlovenská speváčka Tina v stredu porodila synčeka. Informoval o tom portál Topky.sk, ktorý tiež zistil, že pri pôrode údajne nastali komplikácie a bábätko previezli do inej nemocnice, kde je pod dohľadom lekárov. Chlapec dostal meno Leonard a jeho otcom je speváčkin snúbenec, futbalista Richard Lásik.

Hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Košiciach Ladislava Šustová potvrdila, že speváčka u nich skutočne priviedla na svet chlapca. "Rodička si zatiaľ nepraje poskytovať médiám informácie a my jej rozhodnutie rešpektujeme,“ dodala. Anonymný zdroj portálu Topky.sk prezradil, že chlapček sa momentálne nachádza v košickej klinike, ktorá zabezpečuje vysokošpecializovanú starostlivosť o kriticky chorých novorodencov a deti s nízkou pôrodnou hmotnosťou. Topky.sk už zisťujú dôvod prevozu bábätka. 

Dvadsaťosemročná Tina, občianskym menom Martina Csillagová, vydala doteraz štyri štúdiové albumy. Debutová nahrávka s jednoduchým názvom Tina vyšla v roku 2004. O dva roky neskôr nasledoval úspešný album Chillin a v roku 2009 predstavila štúdiovku Veci sa menia. Jej zatiaľ posledným albumom je nahrávka S.E.X.Y. (2011), ktorú pokrstil súčasný premiér Robert Fico. Tina má na konte viacero úspešných spoluprác, okrem iného s rapperom Rytmusom, s ktorým naspievala skladby ako Príbeh, Musíš mať nádej či Všetko má svoj koniec. Tento rok rodáčka z Prešova triumfovala na udeľovaní cien Slávik, keď nenašla premožiteľku medzi speváčkami. Tina má za sebou už aj svoj filmový debut. Zahrala si v snímke Lóve (2011) mladého režiséra Jakuba Kronera. Okrem toho účinkovala v slovenskom seriáli Panelák (2008).

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies