Speváčka Mária Čírová priviedla na svet dcérku Zoe

NETKY.SK • 3 Jún 2012, 21:10 • 2 min
Speváčka Mária Čírová priviedla na svet dcérku Zoe

Speváčka Mária Čírová priviedla na svet dcérku Zoe - Celebrity Slovenská speváčka Mária Čírová cez víkend priviedla na svet svoje druhé dieťa. Dvadsaťtriročná interpretka hitu Búrka porodila dievčatko, ktorému dali meno Zoe.

slovakia

left justify in out

img

Slovenská speváčka Mária Čírová cez víkend priviedla na svet svoje druhé dieťa. Dvadsaťtriročná interpretka hitu Búrka porodila dievčatko, ktorému dali meno Zoe. Jej otcom je speváčkin partner - producent Maroš Kachút. Rodáčka z Trnavy s ním má aj prvého potomka - dvojročného syna Huga, ktorý prišiel na svet v októbri 2009.

Mária Čírová, ktorá v roku 2008 triumfovala v súťaži Coca-Cola PopStar, má na svojom konte dva štúdiové albumy. Debut Búrka obsahujúci rovnomenný singel a tiež skladby Ľadová doba a Zbierka hriechov jej vyšiel v roku 2008, druhá štúdiovka Na dosah (2011) nasledovala o tri roky neskôr. Speváčka z nej vydala single Bez obáv, Strácam, Labutia či Na dosah. Pieseň Na dosah je zároveň titulnou skladbou romantického seriálu televízie Joj s názvom Nevinní.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies