Speváčka Demi Lovato predstavuje svoj letný párty song Sorry Not Sorry

NETKY.SK • 25 Júl 2017, 10:59 • 2 min
Speváčka Demi Lovato predstavuje svoj letný párty song Sorry Not Sorry

BRATISLAVA - Už je to viac ako rok, odkedy americká speváčka Demi Lovato predstavila svoj posledný sólový singel.

slovakia

left justify in out

Balada Body Say v júli 2016 vyvolala veľký rozruch, a to aj vďaka provokatívnym, takmer nahým promo fotkám a zdá sa, že o Demi budeme veľa počuť aj tento rok. Práve totiž predstavuje svoj nový singel Sorry Not Sorry, v ktorom si rozhodne nedáva servítku pred ústa a nakrútila k nemu aj horúci videoklip.

 

Pieseň Sorry Not Sorry so speváčkou zložil aj uznávaný americký producent Sean Douglas, ktorý sa podpísal, okrem iného, pod hity Christiny Aguilery, Chrisa Browna či Pitbulla. O produkciu sa postaral Oak Felder (Alessia Cara, Bea Miller, Britney Spears).

 

Skladba je typickým veselým párty songom, ktorý by nemal chýbať na žiadnom poriadnom letnom žúre. A presne tomu Demi uspôsobila aj videoklip – usporiadala veľkú bazénovú párty, na ktorú pozvala desiatky svojich priateľov. Najzaujímavejšie momenty neskôr boli zostrihané a zverejnené ako oficiálne video k singlu.

 

Pozornému oku diváka určite neujde aj účasť niekoľkých známych osobností. V klipe si zahrala Paris Hilton, rapper Wiz Khalifa aj herec a spevák Jamie Foxx.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona