Spartak Trnava dementoval ukončenie zmluvy s Adámikom

NETKY.SK • 2 December 2013, 15:16 • 2 min
Spartak Trnava dementoval ukončenie zmluvy s Adámikom

TRNAVA - Vedenie corgoňligového futbalového klubu FC Spartak Trnava dementovalo správy o predčasnom ukončení spolupráce s dvojicou jeho hráčov Jozefom Adámikom a Petrom Štepanovským. V slovenských médiách sa objavila informácia, že 28-ročný obranca Adámik i o tri roky mladší krídelník Štepanovský dostali výpovede.

slovakia

left justify in out

"Priznám sa, nečakal som to a postavili ma pred hotovú vec. Z tohto kroku som nemilo prekvapený a nechcem to v tejto chvíli rozoberať. Zrejme je za tým moja výkonnosť," cituje pondelkové vydanie denníka Šport slová Jozefa Adámika.

"Príchody a odchody sú v športe a takisto aj vo futbale normálnou vecou. Preto nie je vylúčené, že aj v Spartaku príde v zimnej prestávke k trom - štyrom odchodom. A väčšinou pôjde o posty, kde sme si to predstavovali lepšie. A znamená to aj to, že na tie uvoľnené posty bude klub hľadať väčšiu kvalitu. Dnes je istý odchod Matica Maruška. V médiách sa objavili aj ďalšie dve mená. Respektíve, k svojim odchodom sa vyjadrili iba samotní hráči. Peter Štepanovský je vo výpovednej lehote, ktorá sa mu skončí k 31. decembru 2013, Jozef Adámik nie je ešte ani v takej pozícii. Preto je o všetkom predčasné hovoriť. Počkajme si do konca roka, lebo nič nie je definitívne uzavreté," uviedol pre agentúru SITA PR manažér Spartaka Trnava Marek Ondrejka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies