Sparta oslavovala dvojnásobne, zvládla aj fanúšikov

NETKY.SK • 7 November 2014, 09:25 • 2 min
Sparta oslavovala dvojnásobne, zvládla aj fanúšikov

PRAHA - Futbalová Sparta Praha mohla vo štvrtok oslavovať dvojnásobne. Okrem jasnej výhre nad Slovanom Bratislava 4:0 v skupine Európskej ligy ukázali na Letnej, ako sa vyrovnať s násilníkmi v hľadisku.

slovakia

left justify in out

Nechutnosti a bitky z prvého vzájomného súboja dvoch bývalých federálnych rivalov spred dvoch týždňov z Pasienkov sa už neopakovali, pri prísnych bezpečnostných opatreniach sa chuligáni z oboch tímov zmohli len na vulgárne nadávky. Sparta už dopredu avizovala tvrdé bezpečnostné opatrenia a problémoví fanúšikovia nemali žiadnu šancu.

 

Zápas nenarušili potýčky či výtržnosti, neobjavila sa ani zakázaná pyrotechnika. "Boli sme zvedaví, ako fanúšikovia zareagujú na ten problém zo Slovenska. Keď som videl tie opatrenia, vedel som, že to bude bez problémov. Fanúšikovia fandili slušne, za čo som rád," uviedol podľa iSport.cz tréner Sparty Vítězslav Lavička. "Atmosféra bola parádna. Toto si všetci užívali," doplnil kapitán Sparty David Lafata. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies