Španiel Sergio Ramos sa vracia do svojho materského klubu FC Sevilla

NETKY.SK • 4 September 2023, 17:40 • 2 min
Španiel Sergio Ramos sa vracia do svojho materského klubu FC Sevilla

SEVILLA - Španielsky futbalista Sergio Ramos by v budúcej sezóne mal hrať za FC Sevilla. Prestup z Parížu St. Germain ešte nie je oficiálny, 37-ročný veterán musí ešte prejsť lekárskymi testami.

slovakia

left justify in out

Ramos je odchovancom FC Sevilla, v tíme pôsobil do roku 2005. Ďalších 16 rokov patril medzi opory zadných radov Realu Madrid, uplynulé dve sezóny pôsobil vo francúzskej metropole, kde mu skončila zmluva a dres tak môže zmeniť aj po skončení prestupového obdobia.

 

Denník Mundo Deportivo informoval, že Ramos odmietol ponuku na 20 miliónov eur od saudskoarabského tímu Al Ittihád i 11 miliónov od Galatasarayu Istanbul a dohodol sa so svojím materským klubom na zmluve v hodnote 1 milión eur. "Je to pre mňa výnimočný deň, očakával som ho mesiace. Splácam dlh voči môjmu otcovi a starému otcovi, celoživotným fanúšikom FC Sevilla. Bude ešte čas povedať viac na tlačovej konferencii, teraz ma čakajú zdravotné prehliadky," povedal Ramos novinárom na letisku po prílete do Sevilly podľa frenchfootballweekly.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: Football Espana
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies