Šokujúce VIDEO Odborníčka tvrdí, že rodičia potrebujú od bábätka súhlas, aby mu mohli vymeniť špinavú plienku

NETKY.SK • 10 Máj 2018, 18:22 • 2 min
Šokujúce VIDEO Odborníčka tvrdí, že rodičia potrebujú od bábätka súhlas, aby mu mohli vymeniť špinavú plienku

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou. Deanne Carson, ktorá sa označuje za pedagogičku a odborníčku na reprodukciu a sexualitu a je členkou skupiny Body Safety Australia, pobúrila verejnosť, ktorá ešte nestihla vstrebať iné absurdné situácie na území EÚ.

slovakia

left justify in out

Deanne Carson v priamom prenose stanice ABC divákov upozornila, že „deti by mali dať rodičom súhlas pred tým, ako si dovolia im vymeniť plienky.“

 

Carson svoje tvrdenie obhajovala snahou o vytvorenie tzv. "kultúry súhlasu" v domácnostiach, o ktorej sa domnieva, že by mala začať hneď po narodení... vrátane výmeny plienok. Svoju teóriu ilustrovala na príklade:

 

"Chcem ti teraz vymeniť plienku, je to v poriadku?"

 

"Samozrejme, že dieťa nevie odpovedať: „Áno, mami, to je úžasný nápad. Som rád, keď mám čistú plienku."

 

"Avšak necháte mu priestor, počkáte na reč tela a očný kontakt, takto dieťa pochopí, že na jeho odpovedi záleží,“ vysvetlila Carson.

 

Mamičky, ktoré v noci niekoľkokrát vstávajú, aby dieťa nakojili, prebalili a utíšili, budú určite vyčkávať na odpoveď, ktorú nedostanú, namiesto toho, aby si mohli o pár minút skôr ľahnúť späť do postele.

 

Šokujúce slová pedagogičky si môžete vypočuť v tomto videu:

 

 

Sociálnu sieť Twitter zaplavila vášnivá diskusia plná kritiky:

 

"Ak by rodičia vychovávali dieťa podľa rád od tejto ženy, potom by im malo byť odobraté sociálkou."

 

"Čo sa to do pekla deje s ľuďmi?"

 

"Musím priznať, že som pozeral celý rozhovor s otvorenými ústami krútiac hlavou až do konca. Nemohol som uveriť, že ju niekto nevypol alebo pohotovo nespochybnil nezmysly, ktoré z nej vychádzali.“

 

Združenie Body Safety Australia, kde Carson pôsobí, na svojom webe uviedla: "Pracujeme na tom, aby spoločenstvá spolupracovali na vytvorení bezpečnejšieho sveta (on-line a offline). Pri posilňovaní práv detí a vzdelávaní rodín je bremeno zodpovednosti umiestnené priamo na pleciach dospelých, aby ochránili deti."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies