VIDEO: Lebron James ukázal, že je pre Lakers nenahraditeľný

NETKY.SK • 17 Október 2019, 11:54 • 2 min
VIDEO: Lebron James ukázal, že je pre Lakers nenahraditeľný

BRATISLAVA - Jeden z najlepších basketbalistov sveta hrajúci už druhú sezónu v Západnej konferencii NBA je vo forme. Sezóna sa ešte ani nezačala, ale v prípravných zápasoch podáva neskutočné výkony.

slovakia

left justify in out

Bavíme sa samozrejme o hviezde Los Angeles Lakers LeBronovi Jamesovi. I keď v tejto sezóne prišli do "mesta anjelov" viaceré zvučné mená. Jedná sa však skôr o menej slávny klub LA Clippers, ktorý získal počas leta najužitočnejšieho hráča playoff Kawhiho Leonarda a taktiež hviezdu Oklahomy City Thunder Paula Georgea. Dá sa teda očakávať, že derby "bitka o LA" budú tohto roku patriť medzi najatraktívnejšie zápasy sezóny. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LA. Our Way.

Príspevok, ktorý zdieľa LA Clippers (@laclippers),

 

LeBron James zažil vlani po dlhých rokoch situáciu, keď sa jeho tím nedostal do vyraďovacích bojov. Tak silná organizácia, akou Lakers určite je, si nemôže dovoliť vynechať playoff, keď má v tíme možno jedného z dvoch najlepších hráčov celej ligy (tým prvým je víťaz MVP minulého roku Giannis Antetokoumpo). 

 

 

Po neúspešnej sezóne začalo teda Lakers zbrojiť vo veľkom. Získali Anthonyho Davisa - skúseného hráča pod kôš, ktorý dokáže navyše strieľať aj z väčšej diaľky, ďalej Danyho Greena z mjstrovského Toronta Raptors, ktorý ešte vo farbách San Antonia prekonal rekord v počte nastrieľaných trojek počas jedného ročníka playoff. Týchto hráčov navyše skvele dopĺňajú Bradley, McGee, Caruso, vychádzajúca hviezda Kuzma, či skúsený rozohrávač Rondo.

 

No a keď to na palubovke ide hlavne LeBronovi, akcie Lakers môžu vyzerať aj takto:

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies