Šokujúce FOTO: Britského pedofila odfotili s jeho obeťami!

NETKY.SK • 4 August 2014, 12:30 • 2 min
Šokujúce FOTO: Britského pedofila odfotili s jeho obeťami!

PHNOM PENH – Britského občana zadržali v Kambodži po tom, ako ho dofotografovali ruka v ruke iba s 11-ročným dievčatkom v hlavnom meste Phnom Penh.

slovakia

left justify in out

Walesan Michael Jones (55), ktorý sa narodil vo švajčiarskej Ženeve, údajne opakovane zobral najmenej jedno dievčatko do hotelovej izby, kde ho videli ako sa s ním „objíma a bozkáva“.

 

Päťdesiatpäťročného Walesana zachytili s do polpása vyzlečenými  osem a deväťročnými dievčatkami a s ďalším ešte mladším, ktoré sedelo v jeho lone.

 

img

 

Jones je obvinený, že zaplatil 11-ročnému dievčatku tri libry za sexuálne služby. Stalo sa to trikrát v prenajatej izbe v metropole Kambodže.

 

Okrem toho Jonesa vyšetrujú v ďalších prípadoch. Pri rieke stretol dve dievčatká (12,13), zobral ich do nákupného centra a neskôr ich odviezol domov.

 

Kambodžská polícia predvolala na stanicu šesť neplnoletých dievčat. Štyri z nich povedali, že ich Jones sexuálne zneužil. Ak ho obvinia, hrozí mu až 8 rokov za mrežami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies