Šok: Známy bitkár Kimbo Slice zomrel v nemocnici

NETKY.SK • 7 Jún 2016, 15:02 • 2 min
Šok: Známy bitkár Kimbo Slice zomrel v nemocnici

MIAMI – Známy zápasník Kimbo Slice, ktorý sa preslávil zápasmi na ulici, zomrel v pondelok po tom, čo bol hospitalizovaný v jednej z floridských nemocníc.

slovakia

left justify in out

Jeho tím American Top Team potvrdil túto informáciu. Okolnosti sprevádzajúce jeho smrť ostávajú nejasné.

 

 

 

„Sme šokovaní z náhlej smrti Kimba Slicea, člena rodiny Bellator,“ reagoval na úmrtie zápasníka prezident asociácie Bellator Scott Coker a dodal: „Jeden z najpopulárnejším MMA zápasníkov, Kimbo Slice bol charizmatický a priblížil tento šport obyčajným ľuďom.“ Podľa Cockera bol Kimbo v súkromí priateľský a oddaný rodinný muž.

 

Kimbo Slice, vlastným menom Kevin Ferguson, sa stal známy vďaka sérii videí na YouTube, kde sa bije na ulici. Videá majú miliónové sledovanosti. Zápasiť chcel aj profesionálne, a preto sa zúčastnil reality šou The Ulitimate Fighter.

 

 

 

Kimbo bojoval aj v najprestížnejšej organizácii UFC. Naposledy bojoval proti Dhafirovi „Dada 5000“ Harrisovi, ktorého knokautoval v treťom kole.

 

Toto leto mal v Londýne nastúpiť počas galavečera Bellator 158 proti Jamesovi Thompsonovi.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies