Šok v reality šou: Najskôr umrel súťažiaci, potom spáchal samovraždu lekár!

NETKY.SK • 2 Apríl 2013, 23:00 • 2 min
Šok v reality šou: Najskôr umrel súťažiaci, potom spáchal samovraždu lekár!

PRÍŽ - Lekár francúzskej reality šou Koh-Lanta (obdoba súťaže Kto prežije, pozn.) Thierry Costa spáchal v pondelok samovraždu po tom, čo jeden zo súťažiacich minulý týždeň zomrel. Tridsaťosemročný lekár v liste na rozlúčku napísal, že ho médiá po smrti Géralda Babina nespravodlivo kritizovali a osočovali.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Babin mal už počas prvého natáčacieho dňa na jednom z neobývaných kambodžských ostrovov srdcovú príhodu. Costa mu následne poskytol prvú pomoc a potom ho letecky prepravili do nemocnice, kde však zomrel. Francúzske médiá kritizovali televíziu TF1, ktorá program vysiela, že Babinovi neposkytli pomoc dostatočne rýchlo a nútili ho dokončiť rozhovor, aj keď sa necítil dobre. Najväčšia kritika sa však zniesla na lekára Costu, ktorý ju neuniesol a spáchal samovraždu. "Som presvedčený, že som sa staral o Geralda správne, ako o pacienta a nie ako o súťažiaceho. Nijak som neporušil Hippokratovu prísahu," napísal v liste na rozlúčku s tým, že si želal, aby ho spopolnili v Kambodži. Televízia TF1 súťaž ihneď po úmrtí Babina prerušila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies