Bez zázračného piva to proste nešlo: Bojovník popisuje svoje chvíle hrôzy na kempe v Amerike

NETKY.SK • 8 Január 2024, 18:00 • 2 min
Bez zázračného piva to proste nešlo: Bojovník popisuje svoje chvíle hrôzy na kempe v Amerike

Český MMA bojovník Adam Jakubík má pred sebou ďalší zápas pod hlavičkou RFA. Najbližšie ho čaká zápas na marcovom turnaji v Bratislave po tom, čo bol nútený svoj posledný zápas odvolať. Tentokrát je naplno v príprave a odhodlaný natiahnuť svoju sériu víťaz stiev na dva zápasy. V akcii ho najbližšie uvidíme 9. marca na RFA 15

slovakia

left justify in out

Regenerácia bez svojho piva 
Po Jakubíkovom poslednom triumfe na RFA 12 v Považskej Bystrici sa rozhodol posunúť na vyššiu úroveň a odišiel na tréningový kemp do USA. Ten však nedopadol podľa predstáv a pre nepríjemnosti, ktoré ho v Amerike postihli, musel zrušiť svoj zápas.

 

Pred posledným zápasom som mal možnosť vycestovať do Ameriky na tréninkový kemp. Samozrejme, prepálil som to tam a hrnul som to tam, čo to šlo. Cez týždeň som chodil na všetky tréningy, o cez víkend sme sa snažili čo najviac cestovať, keď už sme boli tak ďaleko od nás z dediny. No a môj jediný zázračný drink na regeneráciu je moje pivo, ktoré som so sebou, bohužiaľ, nemal, tak som si tam ľahol vždy na dva dni a snažil som to nejako prechádzať.  Ešte som sa všetkým vždy smial, že jetlag neexistuje a potom si ma to pekne vychutnalo. Po návrate domov ma to úplne zničilo a skončil som na antibiotikách so zápalom ucha, streptokokom a ešte som musel preliečiť boreliózu. Bol som smutný, ale telo si samo povedalo, kedy má dosť. Bol som vlastne celý rok od januára nonstop v príprave, tak asi malo nárok,“ opísal svoje chvíle hrôzy v zámorí. 

Pekné výkony ešte len čakajú 
Adam Jakubík má medzi profesionálmi skóre 2-1, pričom jedinú porážku mu uštedril elitný wrestler Michal Duba. Jakubík sa zučastnil aj EUROGOLD pyramídy, kde ho v semifinále utiahol bývalý UFC zápasník Ronys Torres. Jeho posledný zápas sa uskutočnil na RFA 12, kde poľahky zdolal domáceho Imreho Lorincza. 

V poslednom zápase to asi nebolo divácky atraktívne, ale myslím, že som urobil taký ten bezchybný výkon na istotu. Proti Dubovi to síce bola divočina, tiekla krv a ľudí to asi bavilo, ale ja som tam padal na zem ako kapor. Torresa, bývalého UFC zápasníka, som síce naložil na rameno a prebehol som s ním po klietke a zažil som sekundu slávy… No, potom mi urval nohu. Takže verím, že pekné výkony ma ešte len čakajú. Dívám sa pred seba,“ zhodnotil svoju doterajšiu púť profi scénou. 

 

Najbližšie tak bude môcť upraviť svoj rekord na 3-1. Doposiaľ sa všetky Jakubíkove zápasy rozhodovali na zemi a s výnimkou posledného zápasu každý jeden bol ukončený submisiou. Zápas plný grapplingových výmien sa dá očakávať aj tentokrát a Jakubík urobí všetko pre to, aby to bolo opäť s víťazným koncom. Lístky na turnaj RFA 15 si môžete zakúpiť  v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.    



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
RFA, Zdroj foto: RFA/Matúš Zeťák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies