Šok pre boxera Tomiho Kida: Mal v dome zlodeja!

NETKY.SK • 27 Január 2014, 18:00 • 2 min
Šok pre boxera Tomiho Kida: Mal v dome zlodeja!

GALANTA – Najlepší slovenský boxer Tomi Kid Kovács zažil minulý týždeň v piatok šok! Niekto sa mu totiž vlámal do domu v Matúškove a chcel ho vykradnúť.

slovakia

left justify in out

„Po príchode domov som zaregistroval pred našim domom odstavené vozidlo! Vedľa vozidla stál človek ktorý fajčil a čakal! Myslel som si, že niekto u nás trénuje s Dominikou a "pán" čaká na svoju polovičku! Po vstupe do domu som zistil , že doma nikto nie je. Tak som hneď pozeral, čo ten "pán" mohol robiť pred mojim domom,“ napísal boxer. Tomi Kid Kovács v minulosti pracoval na kriminálnej polícii a možno aj práve vďaka tomu sa rozhodol okamžite konať.

„Pozrel som sa von a on už odišiel. Stál autom na začiatku našej ulici a čakal. Bolo mi to podozrivé, tak som sa rozhodol, že idem za ním. Zapol som alarm a išiel som do auta! Hneď ako som nasadol do auta sa spustil alarm a hlásil pohyb v dome!,“ napísal Tomi Kid.

Po prejdení domu zistil, že zlodej unikol cez strešné okno a do domu sa dostal tak, že vypáčil dvere. Z domu nezmizlo nič a podľa boxera Tomiho Kida by zlodej ani nemal moc čo ukradnúť, pretože peňažnú hotovosť nedrží. Tomi Kid tento incident nahlásil na polícii, avšak v pátraní po páchateľoch pokračuje aj na vlastnú päsť.

Najúspešnejší slovenský boxer je veľmi nahnevaný a jeho dom je pre neho posvätné miesto. "Je to moje kráľovstvo, môj dom a sem chodia len ľudia, ktorých pozývam ja, resp. pustím ja!!!!!,“ napísal nahnevaný Tomi Kid.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies