Snoop Dogg nosí pri sebe poriadne veľkú hotovosť

NETKY.SK • 1 August 2015, 17:56 • 2 min
Snoop Dogg nosí pri sebe poriadne veľkú hotovosť

RÍM - Amerického rappera známeho pod menom Snoop Dogg v piatok vypočúvali na letisku v juhotalianskej Kalábrii v súvislosti s podozrením, že sa z krajiny pokúša vyviezť 422.000 dolárov.

slovakia

left justify in out

Podľa smerníc EÚ maximálna úradom nenahlásená suma, ktorú možno prepravovať cez hranice EÚ, je 10.000 eur, čo je v prepočte 10.986 dolárov.

 

Rapperov taliansky právnik Andrea Parisi vysvetlil, že hotovosť, ktorú Snoop Dogg chcel previezť z Talianska do Británie na palube súkromného lietadla, boli honoráre za koncerty v rámci turné po Európe. Rapper je podľa právnika ochotný zaplatiť pokutu. "Nebol to trestný čin, len priestupok," spresnil Parisi.

 

Podľa agentúry Reuters polovicu sumy, ktorú colníci našli v taške Louis Vuitton, rapperovi s občianskym menom Calvin Broadus talianske úrady už vrátili. Druhú polovicu budú zadržiavať do stanovenia výšky pokuty, uviedol Parisi.

 

Rapper mal z Talianska namierené do severného Anglicka, kde by mal v nedeľu vystúpiť na festivale Kendal Calling. Podľa britskej spravodajskej služby BBC momentálne nie je jasné, kde sa Snoop Dogg zdržiava.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies