Sneijder vylúčil prestup do Manchestru

NETKY.SK • 10 September 2012, 14:08 • 2 min
Sneijder vylúčil prestup do Manchestru

Sneijder vylúčil prestup do Manchestru - Futbal MILÁNO – Stredopoliar Inter Miláno, Wesley Sneijder, vylúčil prestup do Premier League do roku 2015, kedy mu končí jeho platná zmluva. V posledných rokoch bol 28-ročný hráč spájaný s Manchestrom City aj Unit

slovakia

left justify in out

imgMILÁNO – Stredopoliar Inter Miláno, Wesley Sneijder, vylúčil prestup do Premier League do roku 2015, kedy mu končí jeho platná zmluva.

V posledných rokoch bol 28-ročný hráč spájaný s Manchestrom City aj United, keď v roku 2010 pomohol Interu vyhrať Ligu majstrov. Holandský reprezentant sa však vyjadril, že nemá v úmysle opustiť taliansky veľkoklub.
"Chcem zostať v Interi," povedal Sneijder pre Gazzetta dello Sport. "Nikdy som nepremýšľal o odchode z Interu. Mám rád tento tím, mesto, klub a tiež aj trénera Stramaccioniho. Dokáže pochopiť hráčov, rovnako ako prezident Moratti. Stramaccioni so mnou o všetkom hovorí. To mi umožňuje cítiť jeho dôveru a to je dobré pre každého hráča."

Doteraz sa Sneijder nerozhodol čo bude robiť, keď mu vyprší zmluva s Nerazzurri, ale pripúšťa, že by sa mohol vrátiť do svojho bývalého klubu, Ajaxu Amsterdam.
"Nikdy nehovor nikdy, ale ešte je príliš skoro premýšľať o návrate do Ajaxu," povedal. "Mám zmluvu s Interom do roku 2015 a chcem tu zostať minimálne do konca zmluvy."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies