Smutná správa zo slovenského šoubiznisu: Po ťažkom úraze hlavy prehral svoj boj o život bonviván Fedor Šrobár

NETKY.SK • 25 Január 2019, 13:47 • 2 min
Smutná správa zo slovenského šoubiznisu: Po ťažkom úraze hlavy prehral svoj boj o život bonviván Fedor Šrobár

BRATISLAVA - Smutná správa zo slovenského šoubiznisu. Pravnuk niekdajšieho československého politika Vavra Šrobára, Fedor Šrobár vo veku 52 rokov po ťažkom úraze hlavy napokon prehral svoj boj o život. Túto informáciu na sociálnych sieťach zdieľal dnes jeho priateľ Boris Kollár.

slovakia

left justify in out

Boris Kollár o ňom napísal: "Je mi to ľúto poznali sme sa z detstva.Teraz máš Fedor párty tam hore asi ani oni ti neposlali pozvánku, ale ty si mohol kamkoľvek príst všade si bol doma. Ale tam hore si ešte fakt nemusel to je tvoj posledný veľký flám a nerozbi tam Petrovi bránu! Hlavne ju neocikaj a nevynadaj mu hneď zo štartu potrebuješ ňou prejsť. Tak nech ti je tam Fedorko dobre a poriadne im to tam roztoč a hlavne v polke žúru opäť nezaspi. Nech je ti už dobre a máš konečne pokoj v duši."

 

Šrobára mnohí považovali za "samozvaného kráľa"  večierkov, obľuboval nočný život a priatelil sa s mnohými osobnosťami. Na jeseň minulého roka utrpel vážny úraz hlavy po páde v bratislavských uliciach. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#bratislavacity #slovakia#slovakgirl #bitch #bitch #sex #pornohub #boss #live #party

Príspevok, ktorý zdieľa Vavro Fedor Srobar (@fedorsrobar66),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies