Smiešna pokuta pre Dáriusa Rusnáka: Za vulgárne úražky zaplatí sto eur!

NETKY.SK • 11 December 2014, 10:10 • 2 min
Smiešna pokuta pre Dáriusa Rusnáka: Za vulgárne úražky zaplatí sto eur!

BRATISLAVA - Dárius Rusnák musí zaplatiť pokutu sto eur za to, že v máji v bare Prezident Café vulgárne vynadal dvom ženám, ktoré sa rozprávali po maďarsky.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej informuje denník SME, polícia ho uznala za vinného z priestupku hanobenia národa. Bývalý vedúci odboru styku s verejnosťou u Ivana Gašparoviča prišiel pre incident v júni o miesto v prezidentskej kancelárii.

 

Pred policajtmi však svoju vinu popieral, tvrdil, že ženy len slušne požiadal, aby boli tichšie. Proti jeho verzii svedčili až piati ľudia. Podľa policajtov sa dopustil priestupku extrémizmu a musí zaplatiť pokutu sto eur.

 

Jedna z napadnutých žien pre denník povedala, že je s rozhodnutím policajtov spokojná. Oceňuje, že policajti za vulgárnymi nadávkami videli hanobenie národa a incident podľa jej slov vyriešili sami od seba bez toho, aby ako obete niekoho urgovali. Bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff povedal, že výška pokuty je primeraná podobným prípadom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies