Tibor Gašpar zostáva naďalej vo väzbe! Najvyšší súd SR zamietol jeho žiadosť o prepustenie

NETKY.SK • 3 August 2021, 20:32 • 2 min
Tibor Gašpar zostáva naďalej vo väzbe! Najvyšší súd SR zamietol jeho žiadosť o prepustenie

BRATISLAVA - Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar zostáva vo väzbe. Senát 4T Najvyššieho súdu SR na dnešnom neverejnom zasadnutí zamietol sťažnosť obvineného exprezidenta Policajného zboru proti uzneseniu Špecializovaného trestného súdu z 21. júla.

slovakia

left justify in out

Na dnešnom pojednávaní bola zamietnutá žiadosť Tibora Gašpara o prepustenie z väzby na slobodu. Jeho väzba nebola nahradená dohľadom probačného a mediačného úradníka. V tlačovej správe o tom informovala hovorkyňa Najvyššieho súdu SR Alexandra Važanová.

 

img


Polícia v rámci akcie Očistec ešte 5. novembra 2020 zadržala viaceré osoby vrátane bývalých vysokých policajných funkcionárov.

 

Obvinení sú napríklad zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, z korupčných trestných činov a z trestného činu zneužívania právomocí verejného činiteľa.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona