SMER - SSD: "Nech žije Slovenská republika, Nech žije Ústava Slovenskej republiky!"

NETKY.SK • 4 September 2023, 18:15 • 2 min
SMER - SSD: "Nech žije Slovenská republika, Nech žije Ústava Slovenskej republiky!"

Ústava má spoločnosti slúžiť ako civilná biblia, ktorá určuje, ako má vyzerať život v našej vlasti. V jej Preambule sa hovorí o stáročných skúsenostiach zo zápasov o štátnosť, o Slovenskom národnom povstaní, o mieri, či zvrchovanosti. Obsahuje odkazy, ktoré odrážajú historické, politické, či kultúrne skúsenosti nášho národa, ktoré sú v skutku jedinečné a pre zachovanie ducha našej spoločnosti podstatné.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tieto odkazy sú však dnes pošliapavané porušovaním Ústavy SR na každodennej báze. Len za posledný rok evidujeme 30 rozhodnutí Ústavného súdu SR o porušovaní nášho najvyššieho legislatívneho dokumentu. Svedčí to o "rešpekte" niektorých politických síl k našej vlasti a ku všetkým občanom, ktorí ju budovali a ktorí tvoria náš národ.

Je nutné, aby sa Slovensko v najbližších mesiacoch a rokoch vrátilo k dodržiavaniu Ústavy SR. Je nutné, aby si spoločnosť zvolila vládu, ktorá upokojí štát ako celok a prestane hľadať neexistujúcich nepriateľov. Dnešný deň by mal byť pre nás mementom, že život, ktorým spoločnosť žije v posledných rokoch, nie je tým životom, za ktorým sme chceli smerovať. Nikdy však nie je všetkým dňom koniec a v strane Smer – slovenská sociálna demokracia veríme, že sa na Slovensko po 30. septembri vráti pokoj, stabilita, dôstojnosť a suverenita. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
SMER - SSD
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies