Slovincov na MS 2015 posilní Kopitar a možno aj Muršak

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 10:24 • 2 min
Slovincov na MS 2015 posilní Kopitar a možno aj Muršak

ĽUBĽANA - Slovinskej hokejovej reprezentácii pomôže na majstrovstvách sveta v Prahe a Ostrave elitný útočník Anže Kopitar. Center Los Angeles Kings potvrdil svoj štart na šampionáte krátko po tom, čo "králi" ukončili klubovú sezónu. Informoval o tom portál siol.net.

slovakia

left justify in out

"Slovinskú reprezentáciu trénuje môj otec, jemu ťažko môžete povedať nie," uviedol dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára. Kings, za ktorý hrali aj Slováci Marián Gáborík a Andrej Sekera, sa ako obhajcom titulu nepodarilo postúpiť do play off a sezóna sa pre nich skončila už po základnej časti.

 

Podľa posledných správ by Slovincov mohol na MS posilniť aj útočník Jan Muršak z CSKA Moskva. Reprezentanti malej alpskej krajiny sa stretnú v základnej skupine MS aj so Slovákmi, ich vzájomný zápas v Ostrave je na programe 5. mája.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies