Slovensko musí rásť, alternatívou Smeru je KDH, Sieť a Most

NETKY.SK • 28 Marec 2015, 13:57 • 2 min
Slovensko musí rásť, alternatívou Smeru je KDH, Sieť a Most

BRATISLAVA - Slovensko podľa predsedu strany Most-Híd Bélu Bugára musí opäť rásť.

slovakia

left justify in out

„Po období reforiem zavládlo pomerne dlhé obdobie stagnácie, ktorú vládna strana nazýva stabilizáciou,“ povedal dnes po rokovaní republikovej rady strany Bugár. Preto je podľa neho veľmi dôležité ukončiť vládu Smeru-SD, ktorá neurobila žiadne systémové zmeny pre zlepšenie života obyvateľov Slovenska.


„Len taká vláda, ktorej cieľom nebude moc, ale systémové zmeny v krajine, môže posunúť Slovensko dopredu,“ konštatoval Bugár. Ako reálnu alternatívu vládnej strany označil Bugár spoluprácu medzi stranami KDH, Sieť a Most. Programová blízkosť strán a schopnosť spolupracovať sú podľa jeho slov základné predpoklady pre fungujúcu vládu, ktorá môže vzniknúť po budúcoročných parlamentných voľbách. „Vládny populizmus ani marketingové ťahy už nestačia. Slovensko potrebuje čitateľný program a odvahu stáť si za ním, aj keď neprináša okamžité výsledky. Most-Híd taký program má – Občianska vízia,“ povedal Bugár.


Líder opozičnej strany zdôraznil, že od roku 2006 vládne na Slovensku s krátkou prestávkou Smer-SD, ktorý nesie plnú zodpovednosť za množstvo problémov v krajine, akými sú napríklad rastúca šedá ekonomika či rozsiahla korupcia.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies