ROZHOVOR: Gábor Boráros otvorene o strate, výzvach a ceste do novej organizácie

NETKY.SK • 29 Január 2024, 10:48 • 2 min
ROZHOVOR: Gábor Boráros otvorene o strate, výzvach a ceste do novej organizácie

Povestný MMA zápasník a po novom aj moderátor Gábor Boráros navštívil našu redakciu a poskytol nám exkluzívny rozhovor, v ktorom opísal svoju momentálnu situáciu a aj začiatky v novej organizácii.

slovakia

left justify in out

Gábor Boráros, v poslednej dobe zažívajúci turbulentné obdobie plné zvratov ale aj vzostupov, otvorene porozprával o jeho momentálnej životnej situácii, sťahovaní do nového domu či moderovaní RFA v Maďarsku. Nástup do prestížnej organizácie ACA, ale aj neľahké obdobie, kedy z profesionálneho hľadiska prišiel takpovediac o všetku mediálnu podporu, sponzorov a ocitol sa vo víre tvrdého internetového aj verejného lynču. Do redakcie Netky.sk však prichádza pozitívne naladený mladý muž, ktorý ma v očiach stále  zápal bojovníka a je pripravený všetkým dokázať, že ešte rozhodne nepatrí do starého MMA železa a má stále čo povedať.

V spoločnom video rozhovore sa spolu ponoríme do víru Gáborovej momentálnej životnej situácie, ktorá by rozhodne stála za kratšiu knihu. Otvorene a na rovinu sa porozprávame o jeho budúcnosti, ktorá by, dovolím si tvrdiť, určite stála za pokračovanie. Veľmi zaujímavá je časť, kde na rovinu priznáva, čo všetko stratil, a aké vzťahy má s Oktagonom, ktorý, aj keď nepovolí Gáborovi ďalšie zápasy, aspoň mu pomáhal v prešetrení dávno známej a rok starej stávkarskej kauzy. Vysvetlenie a Gáborov názor si môžete pozrieť v jednom z našich starších rozhovorov.

 

Čo sa však s Gáborom stane, keď mu v apríli vyprší zmluva, nevedno, a nevie to ani on sám, hoci priznáva, že s promotérmi Oktagonu má stále korektný vzťah. Ako však hovorila moja mama: "Cesty páne sú nevyspytateľné...." a rozhodne nevyspytateľná je aj cesta Gábora Borároša. Jedno mu však treba uznat: Punisher sa nikdy nevzdáva!

 

 

Celý rozhovor si po zakúpení predplatného môžete pozrieť tu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Zdroj: Ján Jakub Sikoriak / redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies