Slovenské Hry o tróny? Nový seriál zverejnil trailer

NETKY.SK • 22 Júl 2019, 22:53 • 2 min
Slovenské Hry o tróny? Nový seriál zverejnil trailer

BRATISLAVA - Milovníci seriálu Hry o tróny si možno prídu na svoje v novom slovenskom seriály. Pozrieť si zatiaľ môžu upútavku na pripravovaný historický seriál Slovania (The Slavs).

slovakia

left justify in out

Pripravovaný seriál je zaujímavý hviezdnym obsadením ale aj dejom. Krátky trailer na svojom facebookovom profile zverejnila producentka Wanda Adamík Hrycová.

 

Slovenský dobrodružný seriál sa nakrúca na Ukrajine. Kvôli seriálu postavili dve historické drevené dediny. 

 

Televízia Joj v spolupráci s Wandal production a ukrajinskými distribuútormi pracujú na seriály, ktorého natáčanie by malo skončiť v jeseni.

 

Pod taktovkou Petra Bebjaka

 

“Práve táto medzinárodná spolupráca je z pohľadu samotného deja, územia, na ktorom sa odohráva a historického kontextu kľúčová a prináša jedinečný výsledok v prostredí záhadných lesov ponorených do hmly plných tajomna, strašidelných jaskýň a priesmykov," uviedol na Facebooku Marcel Grega.

 

Režisérom projektu je Peter Bebjak, ktorý spolupracuje s kameramanom Martinom Žiaranom. Na konte má napríklad úspešný film Čiara či mysteriózny triller Trhlina, či očakávaný a jeho najdrahší projekt film Správa. 

 

Kvalitné obsadenie

 

Seriál má aj hviezdne obsadenie, zahrať v ňom by si mali Tomáš Maštalír, Zuzana Fialová, Juraj Loj, Richard Autner, Dušan Cinkota, Michal Režný, Andrej Hryc či Marek Vašut.

 

Seriál už prirovnali k HBO úspešnému seriálu Hry o tróny. Producentka Wanda Adamík Hrycová sa tomuto označeniu trochu bráni, hoci uznáva, že chcú vytvoriť niečo, čo sme tu ešte nemali. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies