Hviezdny herec, ktorý oslávil sedemdesiatku sa opäť stane otocm

NETKY.SK • 16 November 2019, 8:6 • 2 min
Hviezdny herec, ktorý oslávil sedemdesiatku sa opäť stane otocm

BRATISLAVA - Americký herec Richard Gere a jeho manželka Alejandra Silva čakajú ďalšieho spoločného potomka. Správy o tehotenstve, prišli deväť mesiacov po tom, čo Silva porodila ich prvé spoločné dieťa – syna Alexandra.

slovakia

left justify in out

Podľa najnovších informácií má hviezda filmu Pretty Woman onedlho privítať ďalšieho člena rodiny. Herec Richard Gere sa vo svojich sedemdesiatich rokoch stane znova otcom. Bábätko mu na svet privedie manželka, španielska publicistka Alejandra Silva. Druhé tehotenstvo bolo oznámené iba deväť mesiacov po narodení prvého spoločného syna Alexandra. Richardova manželka je podľa dostupných informácií už v treťom mesiaci tehotenstva.

 

obrazok

 

Okrem malého Alexandra manželia vychovávajú aj deti z predošlých vzťahov. Rodák z Philadelphie má 19-ročného syna Homera z manželstva s Carey Lowell, s ktorou bol ženatý v rokoch 2002 – 2016. Dcéra bývalého viceprezidenta futbalového klubu Real Madrid má šesťapolročného syna Alberta s Govindom Friedlandom, za ktorého bola vydatá v období 2012 – 2016.

 

Sedemdesiatročný Gere a 36-ročná Silva tvoria pár od roku 2014. Zosobášili sa vlani v apríli. Rozprávková a skromná svadba sa konala  v Španielsku, odkiaľ Alejandra pochádza.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona