Slovenská pošta do konca roka otvorí tri nové pobočky

NETKY.SK • 5 August 2014, 10:16 • 2 min
Slovenská pošta do konca roka otvorí tri nové pobočky

BRATISLAVA - Slovenská pošta otvorí do konca roka tri nové pobočky, a to v bratislavských nákupných centrách Eurovea a Bory Mall a na Lovinského ulici tiež v Bratislave. Agentúru SITA informovala hovorkyňa pošty Stanislava Pondelová.

slovakia

left justify in out

"Našou stratégiou je umiestňovať nové pobočky do obchodných centier s vysokou koncentráciou obyvateľov práve pre lepší komfort zákazníkov. Služby sú ľahko dostupné počas celého týždňa, vrátane víkendu," poznamenal generálny riaditeľ pošty Tomáš Drucker.

 

Pošty v nákupných centrách budú poskytovať komplexné portfólio služieb. Účelnú obsluhu zákazníkov a minimalizáciu čakacích lehôt zabezpečí nový vyvolávací systém, ktorý bude smerovať zákazníkov k priehradkám podľa vybranej služby. Súčasťou pobočiek bude aj integrované obslužné miesto, na ktorom si klienti budú môcť vybaviť Výpis z obchodného registra na právne účely, Výpis z listu vlastníctva alebo Výpis z registra trestov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies