Slovenská krása opäť boduje. Sme tretie najkrajšie na svete!

NETKY.SK • 21 Október 2013, 10:59 • 2 min
Slovenská krása opäť boduje. Sme tretie najkrajšie na svete!

BRATISLAVA - V rebríčku desiatich krajín s najkrajšími ženami na svete skončilo Slovensko tretie. Čo myslíte, ktoré krajiny obsadili prvé dve priečky?

slovakia

left justify in out

O povestnej kráse slovenských žien kolujú v našich končinách príbehy už roky. Čo sme doteraz skromne tvrdili, môžeme smelo vyhlasovať naďalej. Zahraničný portál Ucityguides.com zverejnil rebríček desiatich krajín s najkrajšími ženami na svete a Slovenky v ňom samozrejme nemôžu chýbať.

Hoci nevieme, kto konkrétne a akou metódou vytvoril rebríček krásy národov, jeho výsledok nás môže hriať pri srdci. Slovenské ženy predbehli len Rusky na druhom mieste a Brazílčanky ako víťazky.

Portál dokonca tvrdí, že je márne hľadať najkrajšie modrooké blondínky vo Švédsku, pretože tie najúžasnejšie sú práve u nás na Slovensku. Okrem toho prezrádza, že po celom svete je množstvo žien, ktoré míňajú peniaze na to, aby vyzerali tak prirodzene ako ženy na Slovensku. Slovenky podľa portálu dokonca ani nemusia tvrdo pracovať na tom, aby upútali pozornosť.
Štvrté miesto obsadili krásavice z už spomínaného Švédska a prvú päťku uzatvárajú temperamentné Venezuelčanky. Tie sú vraj krásou posadnuté a ak ju nedostali do vienka, veľmi rady si pomôžu estetickou chirurgiou.

Krása na každom kontinente

Druhú päticu otvárajú opäť exotické krásky, tentoraz z ďalekej Kolumbie. Podľa portálu sú Kolumbijčanky nielen krásne, ale aj zvodné a najmä, hrdé na svoje oblejšie krivky.

Siedma priečka patrí našim susedkám z Ukrajiny, na ktorých tvorcovia rebríčka obdivujú vkus a atraktivitu. Osmička sa ušla Libanončankám, ktoré zas označili za najkrajšie ženy arabského sveta. Upozornili aj na to, že miestne ženy sú veľmi silné a schopné udržať si svoje kúzlo aj napriek neľahkému životu.

Za najkrajšie ženy Afriky portál označil Angolčanky a umiestnil ich na deviatu priečku. Desiatka prekvapivo patrí Američankám, ktoré sa podľa portálu o seba začali viac starať a ak im to nejde prirodzene, rady sa zveria do rúk odborníkom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies