Slovan poslal Breznaníka na hosťovanie do Liberca

NETKY.SK • 23 September 2010, 07:26 • 2 min
Slovan poslal Breznaníka na hosťovanie do Liberca

Slovan poslal Breznaníka na hosťovanie do Liberca

slovakia

left justify in out

img

Český futbalový klub Slovan Liberec získal na hosťovanie do konca sezóny stredopoliara Michala Breznaníka zo Slovana Bratislava. V stredu o tom informoval tréner "belasých" Jozef Jankech.
Kormidelník Slovana na pozápasovej tlačovej konferencii po zápase 2. kola Slovenského pohára s FK Púchov (6:0) uviedol, že Breznaník už nefiguruje na súpiske úradujúceho vicemajstra. Podľa jeho slov sa vedenie klubu dohodlo na hráčovom hosťovaní v tíme účastníka najvyššej českej súťaže, kde pôsobí aj bývalý brankár Slovana David Bičík. "Po zápase v Stuttgarte som za Miša s vedením dosť bojoval. Návratnosť z jeho strany však v zápasoch, v ktorých dostal šancu, nebola adekvátna. Nehral dobre a ani neprejavil vôľu, aby bola jeho výkonnosť lepšia. Bol som z neho sklamaný, lebo ja som pre jeho zotrvanie spravil viac než on," uviedol Jankech.  
Breznaníka klub po vylúčení v odvetnom zápase play off Európskej ligy na pôde VfB Stuttgart najprv potrestal preradením do juniorského tímu a hoci sa hráč ešte objavil v ligových zápasoch na pôde Senice a Prešova, nepodarilo sa mu získať si späť dôveru vedenia ani trénera.  
Dvadsaťštyriročný Breznaník uvidel v Stuttgarte červenú kartu v 55. minúte za stavu 2:0 v prospech Slovana. Už minútu po jeho vylúčení však domáci znížili a neskôr aj vyrovnali. Nerozhodný výsledok 2:2 v súčte oboch zápasov posunul do skupinovej fázy druhej najprestížnejšej klubovej súťaže na starom kontinente nemecký klub.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies