Slovan na ruský trip bez Višňovského, po zranení sa vrátil Patrik Luža

NETKY.SK • 17 Január 2013, 13:34 • 2 min
Slovan na ruský trip bez Višňovského, po zranení sa vrátil Patrik Luža

Slovan na ruský trip bez Višňovského, po zranení sa vrátil Patrik Luža - Hokej Bez obrancu Ľubomíra Višňovského odleteli vo štvrtok ráno hokejisti Slovana Bratislava na trojzápasový trip. V Chanty-Mansijsku (piatok 18.

slovakia

left justify in out

img

Bez obrancu Ľubomíra Višňovského odleteli vo štvrtok ráno hokejisti Slovana Bratislava na trojzápasový trip. V Chanty-Mansijsku (piatok 18. januára, 14.00), v Omsku (nedeľa 20. januára, 11.00) a Astane (utorok 22. januára, 14.00, všetky časy SEČ) sa pokúsia pridať k trom dôležitým bodom z Prahy ďalší bodový zisk, ktorý by ich opäť o niečo viac priblížili k vysnenému postupu do play off.
      Okrem Višňovského, ktorému štart v ďalších zápasoch KHL stoplo vedenie súťaže, sa tréner Rostislav Čada bude musieť zaobísť bez dlhodobo zraneného Miroslava Šatana, Andreja Šťastného a Martina Štajnocha. Otázny, ako informuje webová stránka Slovana, je aj štart českého legionára Michala Vondrku, ktorý pre pokračujúcu virózu ešte stále berie antibiotiká. Naopak s mužstvom už letel obranca Patrik Luža, ktorý sa zranil počas MS 20 v Ufe v súboji s Kanadou.
      nominácia slovanistov do Ruska:
      Janus, Konrád – Ďatelinka, Luža, Mihálik, Mojžíš, Sigalet, Sersen, Švarný, Tabaček, Trška – Bakoš, Bartovič, Bližňák, Daňo, Hudáček, Kudrna, Kukumberg, Kytnár, Miklík, Mikúš, Ölvecký, Preisinger, Vondrka.
      Späť domov sa hráči vrátia z utorka na stredu krátko po polnoci.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies