Slovan je naďalej bez Janusa, proti Amuru bez zmien

NETKY.SK • 1 Október 2013, 09:27 • 2 min
Slovan je naďalej bez Janusa, proti Amuru bez zmien

CHABAROVSK - Hokejisti bratislavského Slovana nastúpia na utorňajší zápas KHL na ľade Amuru Chabarovsk od 10.00 SELČ v rovnakom zložení ako v nedeľu pri výhre 3:1 v Novokuznecku.

slovakia

left justify in out

Do bránky pri zranení Jaroslava Janusa pôjde opäť Miroslav Kopřiva, ktorého dvojkou bude Denis Godla. V obranných dvojiciach nastali menšie zmeny, Martin Štajnoch bude čakať na príležitosť ako siedmy obranca. Útoky nastúpia v rovnakom zložení ako v Novokuznecku. Slovanisti sa musia v Chabarovsku vyrovnať s deväťhodinovým časovým posunom. V utorok sa stretli o 9.15 h miestneho času (0.15 SELČ) na štadióne, o 45 minút neskôr mali rozkorčuľovanie. Nasledovali tímová porada, obed a oddych. Informácie zverejnil klubový web. 

Zranený brankár Jaroslav Janus už pravdepodobne na súčasnom tripe do hry nezasiahne. Jeho zdravotný stav sa lepší. Janus má bolesti v oblasti spodnej časti chrbta, ktoré prechádzajú do bolesti slabín. "Jarov stav je výrazne lepší, no pravdepodobne ho necháme ešte odpočívať. Liečenie však odhadujeme len na pár dní," objasnil na klubovom webe lekár Ilja Chandoga. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas v Chabarovsku: 
Kopřiva (Godla) - Škoula, Kutlák, Mojžíš, Sersen, Sigalet, V. Mihálik, Štajnoch - Miklík, Ölvecký, Vondrka - Netík, J. Mikúš, Bartovič - Kukumberg, Matoušek, L. Hudáček - M. Bakoš, Kolena, M. Daňo - Kudrna 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies