Slováka po naháňačke s policajtami v Rakúsku zadržali napokon v Petržalke

NETKY.SK • 19 August 2011, 12:38 • 2 min
Slováka po naháňačke s policajtami v Rakúsku zadržali napokon v Petržalke

Slováka po naháňačke s policajtami v Rakúsku zadržali napokon v Petržalke

slovakia

left justify in out

img

Slováka dôvodne podozrivého z krádeže pohonných hmôt v celkovej hodnote 1642 eur na piatich čerpacích staniciach v Rakúsku (Göttlesbrunn, Vösendorf, Bruck an der Leitha, Neusiedl am See) zadržali po divokej naháňačke rakúskymi policajtmi napokon ich slovenskí kolegovia v bratislavskej Petržalke za pomoci psovoda. O stredajšej udalosti informovala dnes rakúska tlačová agentúra APA.
      Podľa dolnorakúskych policajných zdrojov 28-ročný Slovák smeroval na rakúsko-slovenskú štátnu hranicu po diaľničných úsekoch autostrád A4 a A6 miestami rýchlosťou až 200 km/hodinu, nerešpektoval policajné výzvy na odstavenie vozidla a napokon prerazil bariéru na hraničnom priechode Kittsse/Jarovce. To už boli o prípade informované aj slovenské bezpečnostné zložky. Ochrancovia poriadku zadržali napokon podozrivého v zalesnenej časti Petržalky. Predtým sa chlapík pokúsil o útek peši, vyskočil z vozidla, avšak ďaleko sa nedostal.
      Po mužovi, ktorý používal na vozidle odcudzené ŠPZ, sa nezávisle na jeho spomínaných deliktoch v Rakúsku pátralo aj na Slovensku.
      Teraz na neho v Rakúsku čaká trestné stíhanie pre trestné činy opakovanej krádeže, falšovania dokumentov a opakovaného kladenia odporu štátnej moci.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies