Slovak Open: Mošku potešili výkony Gombosa, viac čakal od Mečířa ml.

NETKY.SK • 10 November 2014, 14:28 • 2 min
Slovak Open: Mošku potešili výkony Gombosa, viac čakal od Mečířa ml.

BRATISLAVA - Riaditeľa tenisového Slovak Open Igora Mošku na 15. ročníku bratislavského challengeru najviac potešili výkony daviscupového reprezentanta Norberta Gombosa. Viac čakal od Miloslava Mečířa ml., ktorý sa rozlúčil s účinkovaním vo dvojhre už v 1. kole po prehre s Čechom Adamom Pavláskom.

slovakia

left justify in out

Podľa Mošku jubilejný ročník MMSR priniesol výborný tenis. "V Bratislave sme privítali šesť hráčov z prvej svetovej stovky. Jürgen Melzer bol v minulosti v Top 10 a jeho zápas s Lukášom Lackom patril k ozdobám turnaja. Z našich tenistov chýbal iba zranený Martin Kližan. Škoda, že sa vo dvojhre nikomu nepodarilo dostať aspoň do semifinále," povedal pre TASR Moška.

 

Gombos postúpil v singli do štvrťfinále a vo štvorhre si po boku Pavláska zahral finále. "Noro potvrdil dobrú formu, vo štvrťfinále odohral veľmi kvalitný zápas s neskorším finalistom Farrukhom Dustovom, ktorý napokon tesne prehral v tajbrejku. Dobre zahral aj Lukáš Lacko, nevyšlo mu akurát štvrťfinále s celkovým víťazom turnaja Petrom Gojowczykom. Z mladých hráčov sa mi najviac pozdával Jozef Kovalík, spokojný som bol aj s výkonmi Filipa Horanského. Z juniorov ma v kvalifikácii zaujal Alex Molčan. Malým negatívom bolo vystúpenie Miloša Mečířa ml., ktorého som pred začiatkom turnaja pasoval za čierneho koňa," dodal Moška.

 

Riaditeľa turnaja potešila hodnotiaca správa od Marka Darbyho. "Americký supervisor ATP sa vyjadril pochvalne o organizácii i úrovni celého turnaja. Náš challenger patrí dlhodobo medzi najlepšie na svete a urobíme všetko pre to, aby sme si túto pozíciu udržali aj v ďalších rokoch."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies