Slováci vytvorili hračku pre boháčov: Sociálna sieť za tisícku mesačne

NETKY.SK • 12 December 2016, 09:16 • 2 min
Slováci vytvorili hračku pre boháčov: Sociálna sieť za tisícku mesačne

BRATISLAVA - Za sociálnou sieťou pre bohaté deti milionárov Rich Kids (Bohaté deti) stoja podľa denníka SME piati Slováci. Pozerať na sociálnu sieť bohatých detí sa môže každý, no pripojiť sa môže len ten, kto má tisíc eur mesačne nazvyš.

slovakia

left justify in out

Autori sociálnej site tvrdia, že tisíceurový členský poplatok je len psychologická hranica, jeho výšku zatiaľ meniť neplánujú.

 

„Vytvorili sme niečo celkom odlišné. Novú sociálnu sieť, ktorá našim členom umožňuje vystúpiť a byť viditeľnými v elegantnom a zmysluplnom svetle. Môžu zdieľať svoje životy s ostatnými užívateľmi a vybudovať si tak skutočnú základňu fanúšikov. Avšak iba tí, ktorí si zaplatia, môžu fotografie reálne aj zdieľať. Aby sa niekto mohol naším členom stať, musí sa zaregistrovať do Rich Kids Membership a aby sme zaručili kvalitu a exkluzivitu našich predplatiteľov, členský poplatok je 1000 dolárov za mesiac,“ povedal spoluzakladateľ siete Juraj Ivan

 

Čo však v prípade, ak dieťa minie posledné peniaze rodičov pre svoju zvedavosť? "Ak sa u nás registruje dieťa a minie peniaze rodičov, tak je to problém rodičov," povedal pre denník Juraj Ivan.

 

img

 

Aplikáciu na Rich Kids vyradil Apple z ponuky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies