Slováci v Senci už kompletní, v noci prišiel Kucka

NETKY.SK • 9 Október 2013, 10:24 • 2 min
Slováci v Senci už kompletní, v noci prišiel Kucka

SENEC - Slovenská futbalová reprezentácia je už kompletná. V utorok v noci sa pripojil k spoluhráčom z národného tímu SR aj defenzívny záložník talianskeho klubu FC Janov Juraj Kucka.

slovakia

left justify in out

"Pridal sa k nám, takže už sme v kompletnom zložení. Program na stredu sa nemení, chalanov čakajú dve tréningové jednotky," povedal pre agentúru SITA technický vedúci slovenskej reprezentácie Róbert Tomaschek. Zverenci Jána Kozáka absolvujú prvý tréning v NTC SFZ o 10.00 h, druhá tréningová jednotka ich čaká od 17.30 h.

Slováci sa pripravujú v Senci na záverečné dva zápasy v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta do Brazílie. V piatok nastúpia v Pireu proti Grékom a kvalifikačný cyklus uzavrú budúcotýždňovou konfrontáciou v Rige s Lotyšmi. Škrtel a spol. sa presunú do Grécka vo štvrtok o 10.00 h z bratislavského Letiska M. R. Štefánika. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies