Slováci proti Rusom aj Angličanom v bielych dresoch

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 13:57 • 2 min
Slováci proti Rusom aj Angličanom v bielych dresoch

VICHY - Slovenská futbalová reprezentácia absolvuje zostávajúce dve stretnutia v základnej B-skupine na majstrovstvách Európy vo Francúzsku v bielych dresoch.

slovakia

left justify in out

Tím pod vedením trénera Jána Kozáka v nich nastúpi v stredu 15. júna o 15.00 h v Lille proti ruskej "zbornej" aj v pondelok 20. júna o 21.00 h proti "Albiónu" v Saint-Étienne. V súvislosti s tým Slovenský futbalový zväz (SFZ) vyzýva priaznivcov tímu SR, aby na tribúny prišli podľa možnosti v bielych dresoch či tričkách.

 

"Podľa vyžrebovania sme v pozícii domácich a mali sme voľbu farby dresov, vybrali sme si bielu kombináciu. Všetkých fanúšikov, ktorí prídu osobne na štadióny do Lille a Saint-Étienne, by sme chceli vyzvať alebo požiadať, aby prišli v bielych dresoch či tričkách, aby sme na tribúnach vytvorili slovenskú bielu plochu," povedal riaditeľ PR oddelenia SFZ Peter Šurin.


Slovákom nevyšiel vstup do kontinentálneho šampionátu, keď v sobotu v Bordeaux podľahli výberu Walesu 1:2. Premiéru na turnaji si odkrútili v modrých dresoch.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies