Slováci Kučera a Hanzel v Dukle Praha skončili

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 14:53 • 2 min
Slováci Kučera a Hanzel v Dukle Praha skončili

PRAHA - Slovenskí futbalisti Tomáš Kučera a Ľuboš Hanzel ukončili svoje pôsobenie v FK Dukla Praha. Spomenuté duo patrí medzi päticu hráčov, ktorí vo štvrtok nezačali s mužstvom prípravu na nový súťažný ročník 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálna internetová stránka 7. tímu uplynulej sezóny Gambrinus ligy s tým, že obom Slovákom vypršala platná zmluva s pražským tímom a zainteresované strany sa ju rozhodli ďalej nepredĺžiť. Tridsaťročný brankár T. Kučera chytal dosiaľ za Senec, Rapid Bratislava, Petržalku, Karvinú a Liptovský Mikuláš, skúsený 27-ročný obranca Ľ. Hanzel si v doterajšej aktívnej hráčskej činnosti obliekal dresy Trnavy, Senca, nemeckého Schalke 04, poľského Bialystoku a arménskeho FC Banants Jerevan.

 

V Dukle sa však budú naďalej spoliehať na služby futbalistov spod Tatier. Na súpiske pražského mužstva z Julisky figurujú naďalej obranca Lukáš Štetina, stredopoliari Marek Hlinka a Róbert Kovaľ, v lete pribudli aj novici: bývalý brankár Nitry Martin Chudý (prišiel z českého druholigového tímu FC Graffin Vlašim) a talentovaný záložník Jakub Považanec z Dukly Banská Bystrica. Dvaja zo spomenutých Slovákov však momentálne Dukle s určitosťou nepomôžu. "Kovaľ bude pre zranenie nohy chýbať celú jesennú časť. Považanec si priniesol svalové zranenie z Banskej Bystrice a bude potrebovať nejaký čas, aby bol stopercentne v poriadku," uviedol pre klubový web FK Dukla tréner Luboš Kozel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies