BRATISLAVA - Neviete, čo uvariť? Skúste cestoviny s omáčkou z vlašských orechov!
Táto ľahko netradičná úprava sa vám bude páčiť!
Suroviny pre 4 osoby:
500 g makarónov, 100 g vlašských orechov, 500 ml smotany na šľahanie, 20 g hrozienok, 50 g masla, soľ, mleté čierne korenie, majorán
Čas prípravy: 45 minút
Príprava:
1. Smotanu zohrejeme, pridáme zomleté orechy a varíme asi 4-5 minút.
2. Pridáme hrozienka, podľa chuti soľ, mleté čierne korenie a majorán.
3. Makaróny po uvarení scedíme, polejeme rozpusteným maslom a hneď podávame poliate orechovou omáčkou.
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies