Rekreačný areál Delňa v Prešove by mal byť pre verejnosť otvorený v júni

NETKY.SK • 13 Máj 2023, 09:00 • 2 min
Rekreačný areál Delňa v Prešove by mal byť pre verejnosť otvorený v júni

PREŠOV - V rekreačnom areáli Delňa aktuálne prebieha pravidelná údržba pred letnou sezónou. Brány areálu by sa mali verejnosti otvoriť už v priebehu júna.

slovakia

left justify in out

V prešovskom rekreačnom areáli Delňa aktuálne prebieha pravidelná údržba pred letnou sezónou. Nádrž prírodného kúpaliska, ako aj jej okolie sa vyčistia a opravené budú viaceré objekty. Brány areálu by sa mali verejnosti otvoriť už v priebehu júna. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Terézia Rácová.

 

"K činnostiam, ktoré pracovníci vykonávajú v rámci tejto údržby, patria čistenie dna Delne, oprava stavidla - systému, ktorý zadržiava vodu, rekonštrukcia móla, oprava a renovácia vstupov do vody, ale aj oprava betónových plôch pod sprchami a pred kamenným bufetom," uviedla Rácová.

 

Osadená bude nová unimobunka pri vstupe do areálu, určená na vyberanie vstupného, keďže pôvodná je podľa Rácovej v zlom technickom stave, a z rovnakého dôvodu dôjde aj k likvidácii starých prezliekarní a osadeniu nových. Ako dodala hovorkyňa, údržbu zabezpečuje celkovo 23 pracovníkov a zabezpečuje ju správcovská spoločnosť Prešov Real.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona