Skupina Peter Bič Project predstavuje novinku Maky

NETKY.SK • 20 Február 2023, 19:00 • 2 min
Skupina Peter Bič Project predstavuje novinku Maky

BRATISLAVA - Skupina Peter Bič Project predstavuje novinku Maky. Hudbu zložil Peter Bič, text napísal Michal Mifkovič. Pieseň je malým darčekom pre fanúšikov a prvou pre pripravovaný album, ktorý chce skupina vydať na jeseň.

slovakia

left justify in out

Pod režijnou taktovkou Jara Jarisa Vaľka už vznikol aj videoklip. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel. Skupina Peter Bič Project o pár týždňov vyráža na svoje koncertné turné s názvom Peter a Viktória. "Turné sa síce volá Peter a Viktória, ale budeme v kompletnom zložení ako celá kapela, takže to rozhodne nebude iba koncert vo dvojici. Poctivo cvičíme, pripravujeme program a robíme všetko pre to, aby sme boli v perfektnej forme. Minulý rok sme hrali naozaj veľa koncertov, ale naše turné bude odlišné od toho, čo mohli ľudia vidieť minulý rok na našich vystúpeniach," hovorí Peter Bič.

 

Turné kapela začína 14. marca v Prešove, ďalšími zastávkami budú Humenné (15. 3.), Prievidza (20. 3.), Zvolen (21. 3.), Martin (22. 3.), Bratislava (28. 3.), Dolný Kubín (29. 3.), Žilina (30. 3.), Košice (31. 3.).

 

Maky videoklip:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies