Škrtela mrzí ligové zaváhanie s WBA, zápas s Arsenalom výzvou

NETKY.SK • 4 Február 2014, 13:59 • 2 min
Škrtela mrzí ligové zaváhanie s WBA, zápas s Arsenalom výzvou

LOVERPOOL - Slovenský futbalista v službách FC Liverpoolu Martin Škrtel dúfa, že stratené body po poslednej ligovej remíze s West Bromwich Albion (1:1), nebudú chýbať jeho mužstvu v boji o účasť v Lige majstrov.

slovakia

left justify in out

"The Reds" odohrali cez víkend mimoriadne smoliarsky zápas. Na ihrisku West Bromwich Albionu viedli gólom Daniela Sturridgea, ktorému ako obvykle asistoval Luis Suarez. Hostia boli aktívnejší a mali viac gólových šancí. Stačila však jedna veľká hrúbka, a z troch bodov je zrazu len jeden. 

"Odohrali sme veľmi smoliarsky zápas. Dlho sme viedli, kontrolovali sme zápas a domácich sme prakticky do ničoho nepustili. Aj tak sme ale po našej chybe inkasovali a stratili dôležité dva body. Nič sa nedá robiť, aj takéto veci sa stávajú a patria k futbalu,"
povedal Škrtel pre svoj oficiálny webový portál. "Máme teraz celý týždeň na to, aby sme sa pripravili na sobotu, kedy nás čaká Arsenal. Bude to veľmi ťažký zápas, nakoľko Arsenal hrá v tejto sezóne výborne. Sú na čele ligy, ale my veríme v svoju silu a svoje schopnosti a vieme, že je v našich silách ich zdolať. A určite preto spravíme všetko."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies