Škrtel po zápase FC Liverpool - ManUtd : Všetci tvrdo pracovali

NETKY.SK • 2 September 2013, 10:00 • 2 min
Škrtel po zápase FC Liverpool - ManUtd : Všetci tvrdo pracovali

LIVERPOOL - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel v nedeľu absolvoval úspešný návrat do zostavy FC Liverpool po zranení ľavého kolena. V rámci 3. kola najvyššej anglickej súťaže Premier League odohral celé stretnutie s Manchestrom United a podieľal sa na cennom domácom víťazstve.

slovakia

left justify in out

"Všetci na ihrisku tvrdo pracovali, predviedli správny prístup, ukázali charakter a túžbu po víťazstve. Máme tri body, čo nás veľmi teší," povedal po stretnutí Škrtel, ktorého vyhlásili za hráča zápasu. "The Reds" sa v dueli proti tradičnému rivalovi a úradujúcemu majstrovi ujali vedenia už v 4. min zásluhou Daniela Sturridgea. Defenzíva domáceho tímu si až do konca udržala čisté konto, v tomto ročníku ligy ešte neinkasovala. "Pred sezónou sme na obrane pracovali. Chceme takto pokračovať. Dúfam, že nám to aj naďalej bude vychádzať," dodal dvadsaťosemročný rodák z Handlovej, ktorý "vygumoval" útočníka United Robina van Persieho. 

Zaujímavosťou je, že Liverpool doteraz trikrát zvíťazil najtesnejším rozdielom 1:0 a vždy gólmi bývalého hráča FC Chelsea Sturridgea z prvých polčasov. Anglický reprezentant si teraz venoval darček k nedeľňajším 24. narodeninám. Nový tréner Manchestru United David Moyes zažil neúspešný návrat do Liverpoolu, kde pred letným príchodom k "červeným diablom" viedol miestny FC Everton. 

Súboj s United môže byť pre Škrtela posledným na Anfield Road. Už dlho sa objavujú špekulácie o jeho odchode z klubu, podľa Daily Mail sa v posledných hodinách prestupového obdobia snaží opäť o jeho angažovanie Neapol. Legenda FC Liverpool a bývalý Škrtelov spoluhráč Jamie Carragher, ktorý je po letnom ukončení kariéry momentálne spolukomentátorom a analytikom televíznej stanice Sky Sports, si myslí, že Slovák by mohol po nedeľňajšom výkone v klube zostať. "Mohol to byť jeho posledný zápas za Liverpool, ale je možné, že po tomto predstavení nikam nepôjde. Ak by dnes hral úboho a Liverpool by prehral, potom by to mohol byť jeho posledný duel sezóny. Prakticky bez zápasovej praxe prišiel a nedal žiaden priestor Van Persiemu. Získal opäť skvelý kredit," vyjadril sa pre Sky Sports Carragher. 

"Liverpool má mnoho trofejí a ja túžim byť súčasťou jeho skvelej histórie," povedal 20-ročný rodák z Londýna, ktorý na mládežníckej úrovni reprezentuje Portugalsko. Nedeľňajší šláger Premier League s Manchestrom United sledoval z tribúny Anfield Road spoločne s krídelníkom Victorom Mosesom z FC Chelsea a ďalším stopérom Mamadouom Sakhom z Paríža Saint-Germain, ktorí by si mali čoskoro tiež obliecť červený dres. 

Martin Škrtel v nedeľu odohral celý zápas a k cennému domácemu víťazstvu 1:0 prispel natoľko, že ho vyhlásili za najlepšieho na ihrisku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies