Škrtel o situácii v Liverpoole: Budeme bojovať o každý bod

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 13:28 • 2 min
Škrtel o situácii v Liverpoole: Budeme bojovať o každý bod

LIVERPOOL - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie obliekajúci si dres anglického klubu FC Liverpool Martin Škrtel pred utorňajším duelom tamojšej najvyššej súťaže na pôde Hullu City vyhlásil, že mužstvo z mesta Beatles ešte nevzdáva boj o 4. miesto zaručujúce účasť v Lige majstrov.

slovakia

left justify in out

Liverpoolu aktuálne patrí v tabuľke Premier League 5. miesto s odstupom siedmich bodov na štvrtý Manchester United, ktorý má o zápas viac. "Ešte máme pred sebou päť zápasov, v ktorých budeme bojovať o každý bod. Proti Hullu musíme zvíťaziť, aby sme udržali nažive naše šance na Ligu majstrov. Nebude to jednoduché, pretože súper hrá o záchranu, ale nič iné ako víťazstvo nás nezaujíma. Myslím si, že máme dostatočnú kvalitu, ktorú sme pripravení ukázať na ihrisku," vyhlásil Škrtel pre oficiálnu stránku svojho zamestnávateľa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies