Šialené hotelové lákadlá: Pes na prenájom či obed so sumo zápasníkmi

NETKY.SK • 25 Jún 2019, 13:58 • 2 min
Šialené hotelové lákadlá: Pes na prenájom či obed so sumo zápasníkmi

Cestovanie je momentálne koníčkom mnohých a hotely sa predháňajú s ponukami, ako prilákať klientelu. Čokoládka na vankúši či labute z uterákov síce potešia aj dnes, ale už zďaleka neohromia. Aké sú najbizarnejšie spôsoby, ako si získať hostí? Niektoré by vás určite ani len nenapadli, píše Daily Mail Online.

slovakia

left justify in out

Okúpte sa v šampanskom

 

V hoteli Salviatino vo Florencii si zámožní hostia môžu vychutnať naozajstný luxus. Bublinkový kúpeľ tam totiž získava úplne nový rozmer. Personál na želanie naplní vaňu Proseccom alebo pravým šampanským.

 

 

A asi aby si hostia zo svojho kúpeľa príliš neupíjali, pridajú ešte fľašu určenú do krištáľových pohárov a voňavé sviečky. Táto ulepená romantika stojí v prepočte od 9 000 eur vyššie, podľa vybranej "náplne".

 

Obed so zápasníkmi sumo

 

Pre návštevníkov "zápasiacich" s možnosťami čo podniknúť v japonskom hlavnom meste pripravil Palace Hotel Tokyo špeciálny sumo balíček.

 

 

Okrem dvoch nocí s raňajkami a transportov obsahuje aj špeciálnu prehliadku arény a sledovanie zápasu. Hostia si pri obede môžu pokecať so zápasníkmi. Cena má byť okolo 6 000 eur.

 

Zvieracie overaly ako na karnevale?

 

Roztomilé, alebo úchylné? Podľa uhla pohľadu závisia kratochvíle, ktoré si pre svojich hostí pripravil kalifornský Hotel Erwin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay foxy with our Blamo package.

Príspevok, ktorý zdieľa Hotel Erwin (@hotelerwin),

 

Hostia si tu v rámci balíka Blame môžu vybrať jeden z dvadsiatich zvieracích overalov a pomocou pripravených kamier sa zvečniť ako: líška, zajac, panda či jednorožec.

 

Pre starších ako 21 rokov je pripravená fľaša likéru, aby sa pri "vypúšťaní šelmy" zrejme nehanbili. 

 

Mydlový komorník

 

V hoteli Viceroy Riviera Maya hostia nebudú vykonávať očistu len tak obyčajne. Do každej vily dorazí "mydlový komorník" s výberom vône, aby si klienti mohli vybrať tú správnu.

 

 

Škoricové alebo napríklad obľúbené citrónové tehličky sú potom ručne nakrájané do želaných tvarov.

 

Naučte sa hrať na ukulele

 

Hostia Four Seasons Resort Hualalai na Havaji sa môžu ponoriť do atmosféry miesta prostredníctvom lekcií hry na tamojšom brnkacom hudobnom nástroji ukulele. Výučba samozrejme prebieha na brehu mora.

 

 

Medzi ďalšie ponúkané kratochvíle patrí lekcia tradičného tanca hula hula alebo výroby kvetinových vencov.

 

Pes na prenájom


V hoteli Montpelier Plantation & Beach na ostrovnom štáte Svätý Krištof a Nevis si hostia môžu na prechádzku "požičať psíka".

 

 

Hafan menom Cosmo je vraj v rezorte extrémne populárny a maznanie je jednou z jeho najobľúbenejších činností, podobne ako povaľovanie sa pri bazéne.

 

Hrnček var! Tentokrát so šampanským

 

Nedostatok šampanského je katastrofou, ku ktorej vraj v lasvegaskom hoteli Waldorf Astoria nikdy nesmie dôjsť. Preto bol v 23. podlaží inštalovaný automat na ikonické šumivé víno z oblasti Champagne-Ardenne.

 

 

Menšie fľaše klasického alebo ružového šampanského tej najrozšírenejšej značky vyjdú na približne 15 eur.

 

Hra na detektíva

 

Najmä kvôli blízkosti k známemu Scotland Yardu ponúka hotel Conrad London St. James deťom zábavu vo forme detektívnej práce.

 

 

Zábavný a poučný program bol navrhnutý detektívom a policajtom a malí hostia sa môžu tešiť napríklad na základy chromatografie, ale nebude chýbať ani snímanie odtlačkov prstov. Deti si okrem skúsenosti odnesú aj tašku s dôkazmi ako suveníry.

 

Ohňostroj na želanie

 

Tí, ktorí si za trochu horibilnú sumu asi 32 000 eur objednajú noc v luxusnej plážovej vile Tie Warner Mansion v Mexiku sa môžu tešiť na iskrivý večer.

 

 

Prostredníctvom mobilnej aplikácie alebo s využitím recepcie si môžu vybrať farby, trvanie a efekty, ktoré na mieru pripravený ohňostroj bude mať. Z ďalších zaujímavostí ponúkaných hotelom menujme napríklad "knižnicu tequily".

 

Hviezdny kaderník až na izbu

 

Hotel Rosewood London ponúka svojim klientom luxusnú službu "kaderník až na izbu".

 

 

Cenami ovenčený Matthew Curtis so svojim tímom dorazia aj s tortou a zásobami gintonicu. To aby sa klienti pri vytváraní fantastického účesu v štýle hviezd nenudili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies