Škrtel chce po odpočinku uspieť na ihrisku Stoke City

NETKY.SK • 9 Január 2014, 11:22 • 2 min
Škrtel chce po odpočinku uspieť na ihrisku Stoke City

LIVERPOOL - Slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel má po náročnom zápasovom programe svojho zamestnávateľa FC Liverpool počas uplynulých týždňov niekoľko dní odpočinku pred ďalšími súťažnými stretnutiami.

slovakia

left justify in out

V decembri odohrali "The Reds" sedem ligových duelov, 1. januára nasledoval domáci súboj s Hull City (2:0) a v nedeľu víťazný súboj 3. kola anglického futbalového pohára FA Cup proti Oldhamu (2:0). Najbližšie čaká 29-ročného slovenského stopéra a jeho spoluhráčov nedeľňajšie meranie síl v rámci Premier League na trávniku Stoke City. "Po náročnom programe, ktorý sme mali počas decembra a začiatkom januára, máme teraz týždeň na to, aby sme sa pripravili na zápas so Stoke. Uvedomujeme si veľmi dobre, čo nás čaká, vieme, aké náročné je hrať proti Stoke na jeho ihrisku. Chceme však pokračovať vo výkonoch z minulých zápasov, chceme jednoznačne vyhrať a udržať sa na popredných miestach v tabuľke," uviedol pre svoju oficiálnu internetovú stránku handlovský rodák pochádzajúci z Ráztočna Škrtel.

FC Liverpool je po 20 kolách na štvrtom mieste Premier League so ziskom 39 bodov. Na vedúci Arsenal Londýn má šesťbodové manko. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies