Škriniar blízko k prvému gólu: Vybojovali sme ďalšiu dôležitú výhru

NETKY.SK • 10 September 2017, 15:46 • 2 min
Škriniar blízko k prvému gólu: Vybojovali sme ďalšiu dôležitú výhru

MILÁNO - Futbalisti Interu Miláno zvíťazili aj v treťom stretnutí nového ročníka talianskej Serie A, v nedeľu na domácom trávniku triumfovali nad nováčikom Spal 2013 2:0.

slovakia

left justify in out

V zostave domáceho tímu opäť odohral celý zápas slovenský reprezentačný obranca Milan Škriniar, ktorý podal ďalší výborný výkon. Inter má po troch kolách na konte plný počet bodov, v tabuľke mu patrí priebežne druhá pozícia o skóre za vedúcim Juventusom.

 

Slovenský reprezentant si mohol dokonca otvoriť strelecký účet v drese "nerazzurri", jeho ďalekonosná strela v 79. minúte za stavu 1:0 však skončila na brvne. "Som šťastný z konečného výsledku. Chcel by som poďakovať fanúšikom, ktorí prišli na zápas v hojnom počte. Nebolo to jednoduché stretnutie, ale boli sme silní a hrali sme kompaktne. Myslím si, že sme podali dobrý výkon a vybojovali sme ďalšiu dôležitú výhru. Vždy sa snažím pomôcť tímu. Čo sa týka môjho brvna, mal som priestor, tak som to vyskúšal. Je škoda, že to neskončilo v bránke," zhodnotil Škriniar duel pre oficiálnu klubovú webstránku.

 

Serie A - 3. kolo

Inter Miláno - Spal 2013 2:0 (1:0)

Góly: 27. Icardi (z 11 m), 87. Perišič

/M. Škriniar (Inter) odohral celý zápas/

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies